Tjedan otvorenih vrata u našoj knjižnici!

Ovogodišnji Mjesec hrvatske knjige odlučili smo zatvoriti jednom akcijom kojom svima zainteresiranima želimo približiti svoje službe i  usluge koje nudimo. Ponajprije se to odnosi na učlanjenje u knjižnicu – naime, svi koji žele postati članovi u tjednu od 10. do 15.11. mogu to učiniti u pola cijene, za samo 25 kuna! Na taj način želimo potaknuti što više sugrađana da postanu članovi knjižnice i tako razvijaju čitalačke navike i unesu jedan novi sadržaj u svoj život, a istovremeno se upoznaju sa svim što im naša knjižnica pruža, a to je uistinu bogat fond knjižne i neknjižne građe, opremljeni odjeli i ugodan prostor čitaonice u kojoj se svakodnevno mogu pročitati dnevne, tjedne i mjesečne tiskovine. Vjerujte nam, bit će to dobro uloženih 25 kuna!

Druga pogodnost tijekom ovog tjedna bit će ta da svi postojeći članovi mogu posuđene knjige i AV građu vratiti bez naplate zakasnine.

Isto tako, svi koji nisu članovi knjižnice a žele se koristiti računalima s pristupom Internetu u prostoru naše čitaonice, mogu to tijekom ovog tjedna učiniti besplatno.

Svaki novi član dobiva i poklončić iznenađenja!

Vidimo se u knjižnici!

 

Author: Knjiznica Pakrac

Share This Post On
Skip to content