17. Tjedan psihologije u Pakracu

I ove godine naša se knjižnica uključuje u Tjedan psihologije!

Tjedan psihologije po prvi put je organiziran 2008. godine u sklopu obilježavanja 55. obljetnice Hrvatskog psihološkog društva, kad se velik broj psihologa odazvao i diljem Hrvatske u suradnji s različitim ustanovama pristupio organizaciji različitih aktivnosti kojima se pokazala širina uključenosti psihologijske teorije i prakse u život pojedinca i zajednice. Nositelji svih aktivnosti su psiholozi i psihologinje, članovi stručnih sekcija, županijskih društava psihologa, članovi akademske zajednice, studija psihologije, znanstvenih jedinica i ustanova, studenti psihologije. Programom i aktivnostima Tjedna psihologije u cijeloj Hrvatskoj psiholozi i psihologinje žele zajednici u kojoj žive pokazati što sve rade, što znaju i mogu, kako bi njihov rad i djelovanje bili još vidljiviji.

Sedamnaesto izdanje Tjedna psihologije u Pakracu nudi vam zanimljivo predavanje psihologinje Nataše Major, pod nazivom “TKO TE PITA KAKO SI?”.
Kako Nataša kaže u opisu predavanja: Mentalni poremećaji su u porastu pa briga za mentalno zdravlje postaje sve važnija. Brinete li dovoljno o svom mentalnom zdravlju, na pravi način, brinete li više o drugima ili o sebi? Pita li vas netko kako ste? Vjerujemo da ćete dolaskom na ovo predavanje postaviti sami sebi ova važna pitanja i doći do odgovora.
Ulaz na predavanje je, kao i uvijek, slobodan i poželjan!

Uz Natašino predavanje, tijekom cijelog tjedna u knjižnici ćemo izložiti neke od novih i važnih knjiga iz područja psihologije, a sastanak će održati i naša biblioterapijska grupa pod vodstvom psihologinje Ivane Marin.

Author: Knjiznica Pakrac

Share This Post On
Skip to content