COOLturno ljeto 2020.

Ove godine naša knjižnica i Muzej grada Pakraca ponovno udružuju snage i  organiziraju raznolik kulturni i interaktivan program za djecu i mlade kako bi ispunili dane ljetnih praznika edukativnim, ali istovremeno i zabavnim sadržajima. Ovogodišnji program je s obzirom na stanje vezano uz Covid 19 ponešto skraćen i održati će se uglavnom na otvorenom uz poštivanje svih epidemioloških mjera.

Počinjemo u srijedu 22.7.2020. u 18.00h vrlo zanimljivom radionicom na kojoj ćete se moći upoznati i poigrati s autentičnim hrvatskim igračkama temeljenim na hrvatskoj kulturnoj baštini. Radionica je predviđena za djecu predškolskog uzrasta ali i za sve one malo veće koji se vole igrati.

Nastavljamo s pričaonicama i radionicama u muzejskom dvorištu, zatim tražimo i skriveno blago, a sve zaključujemo s radionicom linoreza koju smo predvidjeli za malo veću djecu i mlade.

Drago nam je što su i ove godine cijeli program podržali Grad Pakrac i Ministarstvo kulture RH. Proučite program, a mi vas čekamo s veseljem u dvorištu muzeja na ovim malim kulturnim ljetnim druženjima 🙂

Author: Knjiznica Pakrac

Share This Post On
Skip to content