COOLturno ljeto 2021.

☀☀COOLturno ljeto 2021. ☀☀
Dočekali smo kraj ove školske godine, popuštanje mjera, ljetni optimizam, duge dane i kao i prethodnih godina, a u skladu sa svim gore navedenim – muzej i knjižnica zajedničkim su snagama, uz ogromnu podršku i angažman suradnika i partnera, složili bogat i raznovrstan program za sve uzraste, objedinjen pod nazivom COOLturno ljeto!
🔖COOLturno ljeto zajednički je naziv programa koji unazad par godina osmišljavaju Gradska knjižnica Pakraci Muzej Grada Pakraca – u suradnji s brojnim partnerima – pojedincima, udrugama, ustanovama – pod pokroviteljstvom Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske i Grad Pakrac.
🔖Cilj COOLturnog ljeta je obogatiti slobodno vrijeme kojeg djeca (i odrasli) tijekom ljetnih praznika imaju napretek, i to upravo zabavnim, ali u isto vrijeme i edukativnim aktivnostima i sadržajima. Kroz ovogodišnji program nastavljamo s tradicijom oživljavanja našeg dvorišta kompleksa Janković – dosta sadržaja smješteno je upravo u taj čarobni prostor, a novost su i sadržaji koji će biti smješteni u prostor nove pakračke šetnice – želimo pokazati kako taj prostor može biti sjajna ljetna kulturna pozornica!
☀Svega ima u ovom ljetnom programu – književnosti, čitanja i biblioterapije, kreative, yoge, kvizanja, kazališta, arheologije, filmova, bicikliranja – proučite program, zabilježite si u svoje kalendare i pridružite nam se!
p.s. ako su vam slova na plakatu presitna, plakat u PDF-u potražite na: 🙏Hvala partnerima i suradnicima – Ivana Marin, Biljana Krajačić, Katarina Lahovsky Kobetić, Lionella Brisinello, Manuela Papić, Danijel Špelić, Chandra yoga Pakrac, Udruga djece branitelja Domovinskog rata Pakrac – Lipik, Sportska Zajednica Grada Pakraca

Plakat COOLturno ljeto 2021:

Author: Knjiznica Pakrac

Share This Post On
Skip to content