Mjesec hrvatske knjige 2019.

Svake godine razdoblje od 15. listopada do 15. studenog rezervirano je za Mjesec hrvatske knjige – manifestaciju koja se obilježava u svim knjižnicama u Hrvatskoj i nastoji svojim programima i aktivnostima pojačano promicati knjigu i čitanje kao poželjnu i potrebnu aktivnost – kako na nacionalnoj, tako i na svim lokalnim razinama.
Ovogodišnji Mjesec hrvatske knjige posvećen je glazbi, a odvija se pod motom “U ritmu čitanja”. Upravo oko teme glazbe i mi u Gradskoj knjižnici Pakrac okupili smo svoj ovogodišnji program i aktivnosti, u suradnji s ostalim pakračkim kulturnim i obrazovnim ustanovama – Osnovnom glazbenom školom Pakrac, OŠ braće Radića Pakrac i Srednjom školom Pakrac, a uz pokroviteljstvo Grada Pakraca.

Izaberite iz programa nešto za sebe i pridružite nam se na ovogodišnjem putovanju kroz Mjesec hrvatske knjige – posjetite neko od događanja, dovedite dijete na pričaonicu, vratite nam knjige bez straha od knjižničarskog gnjeva i zakasnine ili jednostavno postanite novi član i korisnik naše knjižnice!

Doći će do promjene u tvojoj glavi ako zamisliš život u ritmu…čitanja!

Vidimo se!

Author: Knjiznica Pakrac

Share This Post On
Skip to content