Multipak 2021.

Multimedija u Pakracu ili popularnije – Multipak, jedno je od najvažnijih gradskih događanja kojima se Pakrac prezentira kao grad kulture, glazbe i dobrih vibracija koje se osjećaju na svakom koraku.
Projekt je to iza kojeg stoje Muzej grada Pakraca, Gradska knjižnica Pakrac i Robertoshop uz podršku i pokroviteljstvo našeg Grada Pakraca koji je manifestaciju prepoznao kao važnu za razvoj i promociju grada.

Uz brojne sponzore Multipaka, tu su i partneri koji su nam pomogli u osmišljavanju i realizaciji svih programskih sadržaja.Za vrijeme Multipaka Pakrac je jedan od najbolje ozvučenih gradova na svijetu, središte dobrog zvuka, slike, riječi, ali i mjesto susreta za brojne posjetitelje koji pohode ovaj gradić u zapadnoj Slavoniji u potrazi za onim što ne mogu čuti ni vidjeti nigdje drugdje.Ove godine čekamo vas na 9. izdanju – koje smo vam ostali dužni prošle, 2020. godine – upravo zbog toga pripremili smo još bolji, jači i sadržajniji program tijekom cijelog Multipak tjedna, a posebno tijekom udarnog vikenda i velike HI FI izložbe! Gotovo sva događanja odvijat će se u dvorištu kompleksa Janković, na otvorenom, upravo kako bi im moglo prisustvovati što više zainteresiranih, dok će HI FI slušaonice biti na dobro poznatim lokacijama – Gradska vijećnica, Muzej grada Pakraca, TZ Grada Pakraca i Robertoshop.

Program i raspored svih događanja možete pronaći na našoj novoj web stranici za koju je zaslužna ekipa iz Perpetuum mobile – https://multipak.hr/hr/raspored

Dobro pregledajte raspored, zabilježite si datume i svakako se družite s nama tijekom ovog Multipak tjedna na koji smo tako dugo čekali!

Author: Knjiznica Pakrac

Share This Post On
Skip to content