Prezentacija projekta unutarnjeg uređenja Spahijskog podruma s gradskom knjižnicom, gradskim muzejom i Posjetiteljskim centrom Svijeta Graševine

Velika nam je čast i zadovoljstvo najaviti predstavljanje projekta unutarnjeg uređenja Spahijskog podruma s gradskom knjižnicom, gradskim muzejom i Posjetiteljskim centrom Svijeta Graševine, koji je dio projekta Svijet graševine (Spahijski podrum, Muzej bećarca, brendiranje).

Predstavljanje će se održati u ponedjeljak, 15.11., s početkom u 18 sati u prostoru Gradske vijećnice u dvorištu kompleksa Janković u Pakracu.

Pridružite nam se i saznajte kako će kroz ovaj veliki projekt i naš Spahijski podrum zaživjeti novim životom i pričati priču o povijesti i baštini našeg i vašeg grada.

Molimo Vas da zbog ograničenog broja mjesta u prostoru Gradske vijećnice svoj dolazak potvrdite najkasnije do ponedjeljka, 15.11., u 12 sati – mailom na knjiznica@pakrac.hr ili na telefon 099/814-0800. S obzirom na epidemiološku situaciju uvjet za sudjelovanje je Covid potvrda o cijepljenju ili preboljenju ili negativan test.

Radujemo se Vašem dolasku!

Author: Knjiznica Pakrac

Share This Post On
Skip to content