Raznolikost živog svijeta – predstavljanje knjige

U našoj knjižnici, 6. svibnja (petak), s početkom u 19 sati predstavit ćemo knjigu Raznolikost živog svijeta : priručnik za studente ranog i predškolskog odgoja, studente učiteljskih fakulteta, odgojitelje i učitelje.
Riječ je o knjizi objavljenoj u Puli 2020. godine, u izdanju Sveučilišta Jurja Dobrile i Fakulteta odgojno-obrazovnih znanosti u Puli. Autorice i urednice su mag.oecol.et prot.nat. Ana Babić, doc.dr.sc. Ines Kovačić i doc.dr.sc. Nataša Dolenc Orbanić.

Priručnik je pripremljen u svrhu prirodoslovnog opismenjivanja budućih generacija učenika, a na ukupno stranici prikazano je oko 200 vrsta karakterističnih za Republiku Hrvatsku, a vrste su prema staništu opisane u pojedinim cjelinama. Priručnik se može koristiti u nastavi u učionici, izvanučioničkoj nastavi, ali i u slobodno vrijeme jer je bogat zanimljivostima o opisanim vrstama.

Ovu vrijednu knjigu u Pakracu će predstaviti jedna od autorica, doc.dr.sc. Ines Kovačić, danas uspješna predstojnica Odsjeka za razrednu nastavu na Fakultetu za odgojne i obrazovne znanosti Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli, nekoć pakračka gimnazijalka i stanovnica susjednog nam Lipika.

Vidimo se u knjižnici!

Author: Knjiznica Pakrac

Share This Post On
Skip to content