Trenutak u vremenu – promocija zbirke poezije Mihajle Marčetić

Pakračko ljeto 2022. nastavljamo i promocijom novoobjavljene zbirke poezije naše sugrađanke, Mihajle Marčetić, 13. lipnja, ponedjeljak u 19 sati u prostoru naše knjižnice.

Riječ je o zbirci pod nazivom Trenutak u vremenu, koja je osvojila zasluženo četvrto mjesto na natječaju izdavačke kuće Diligo-liber i koja svojim stihovima podsjeća kako je sve samo jedan trenutak koji nas obilježi u vremenu – piše Kristina Koren Kudelić.

Na promociji će izdavačku kuću Diligo-liber predstavljati upravo Kristina Koren Kudelić, dok će stihove čitati naše Pakračanke Andrea Krejči i Jadranka Antunović, a glazbenim točkama doprinos će dati učenici i učitelji Osnovne glazbene škole Pakrac!

O autorici:
Mihajla Marčetić rođena je u Pakracu, 30.7.1961. godine, a 1986. godine diplomirala je na Pravnom fakultetu u Zagrebu. Poeziju piše čitav život, a odnedavno objavljuje na društvenim mrežama.

Na natječaju u organizaciji Pisci i književnost 2021. godine osvojila je drugo mjesto s pjesmom Nespremna, a ista je objavljena u zbirci Gradovi od stiha.
Na natječaju u organizaciji izdavačke kuće Diligo liber u zajedničku zbirku Čarolija jeseni izabrane su joj pjesme Miholjsko ljeto i Jesen, dok su pjesme Mogu i Želim da znaš uvrštene u zbirku Pišem srcem i dušom, a pjesme Zimska noć i Zima bez tebe u zbirku Zapisi o zimi.
Na natječaju izdavačke kuće Diligo liber zbirka Trenutak u vremenu osvojila je četvrto mjesto.

Author: Knjiznica Pakrac

Share This Post On
Skip to content