Čitaonica četvrtkom – 21.9.

ČITAONICA ČETVRTKOM – nova sezona!

Dragi naši mali ljubitelji dobrih priča i zanimljivih aktivnosti, od sutra se ponovno družimo četvrtkom u 17 h na našem Dječjem odjelu jer kreće nova sezona Čitaonice četvrtkom – stalnog programa naše knjižnice na kojemu čitamo, igramo se i pripremamo kreativne aktivnosti za djecu! Usput smo malčice “osvježili” i vizual ovih naših druženja!

Pridružite nam se, dovedite dijete u knjižnicu i dopustite nam da ga upoznamo s čarobnim svijetom priča, slikovnica i čitanja!

Sutra u 17 sati upoznat ćemo jedan posebni kišobran – onaj iz slikovnice Čarobni zeleni kišobran (piše: Antoaneta Klobučar; ilustrirala: Korina Hunjak, Sipar, 2018.). Zanimljiva je to priča o lutajućem čarobnom kišobranu koji svoje trenutačne – same, tužne, žalosne, nezadovoljne, namrgođene – vlasnike spašava od kiše, ali još više – od nezadovoljstva, nesreće, tuge. Čini ih radosnima, pa plešu i skaču od sreće i veselja, a bili su tako nesretni, tužni, tužni…Kišobran pomiri prijatelje koji su bili posvađeni, kišobranara i majstora Jozu, spaja momka i djevojku, pomaže liječniku, a stjuardesu spašava od londonske kiše. Gdje još naš kišobran putovao i kakve je probleme rješavao – saznat ćete ako nam se pridružite na Čitaonici, a teta Sanja pripremila je i zanimljivu kreativnu aktivnost nakon priče!

Pridružite nam se, dovedite dijete u knjižnicu i dopustite nam da ga upoznamo s čarobnim svijetom priča, slikovnica i čitanja!

Vidimo se sutra u 17 sati u knjižnici!

Author: Knjiznica Pakrac

Share This Post On
Skip to content